Internaat Jeanne Brabants

Is de afstand van school naar huis te groot voor jou? Dan kan je verblijven op het Jeanne Brabants Internaat. Het gloednieuwe balletinternaat opende op 1 januari 2019 de deuren en ligt op een rustige locatie in hartje Antwerpen, op wandelafstand van stedelijke basisschool Prins Dries en de Koninklijke Balletschool Antwerpen.

Begeleiding naar school en terug

Het internaat is verbonden met de Koninklijke Balletschool Antwerpen (KBA) en wordt beheerd door Daniëlle Wellens. De opvoeders brengen de kinderen ’s morgens naar school en halen hen na de schooluren ook weer op. De leerlingen van Prins Dries zijn dus nooit alleen onderweg.

Kostprijs

De kostprijs voor het verblijf op het internaat, van zondagavond 19u tot en met vrijdagochtend, bedraagt € 255,00 per maand. Weekendverblijven, enkel voor activiteiten georganiseerd door de school, worden apart gefactureerd.

Contactgegevens en inschrijven schooljaar 2020-2021

Heb je interesse in ons internaat? Neem dan gerust contact met ons op. 

De plaatsen zijn beperkt. Inschrijven kan tot 27/05/2020. Let wel: inschrijven op het internaat kan pas na inschrijving op onze school (vanaf het 3e leerjaar - afdeling ballet). Voor meer informatie kan je het internaatsreglement raadplegen in bijlage.

Jeanne Brabants Internaat
Kleine Kauwenberg 27-31
2000 Antwerpen
danielle.wellens@so.antwerpen.be 
Tel: 03/502 02 20 (tijdens kantooruren)